Napište mi

Chcete mluvit o cenách/službách obchodu, spolupráci, stížnostech a nápadech na zlepšení a mít jistotu reakce, napište nám zde.

Napište mi

Příspěvekod Paintball-Shop.cz » stř 09. zář 2009 17:11:49

Zdravím, máte-li zájem se se mnou zde veřejně, či nevěřejně spojit a diskutovat o nápadech pro internetový obchod, o jeho fungování, o běžných cenách, možnostech rozšíření, spolupráce, množstevních a dealerských slevách, nápadech o rozšíření nabídky o další produkty, či o libovolném jiném tématu napište mi sem, v tomto fóru osobně garantuji reakci na Vaše dotazy, náměty a diskuze.
S přáním příjemného dne, Koukola Jaroslav
a Internetový obchod www.Paintball-Shop.cz,

mail to: obchod@paintball-shop.cz
phone to: +420 775 333 451 (od 10:00 do 18:00)
ICQ to: 178-367-420
Paintball-Shop.cz
Administrátor

Re: Napište mi

Příspěvekod L.o.$.e.r » čtv 05. lis 2009 11:23:24

Dobrý den, v úterý jsem Vám psal mail s dotazem na masku i4, ale nedostalo se mi žádné odpovědi. Dnes jsem si ale všiml, že jste měli minuly měsíc problém s poštou a tak to zkusím jěště tady. Znení mailu a tedy mého dotazu:

Dobrý den, plánuju koupi masky Dye Invision I4, ale rád bych ve verzi olive camo, ve Vašem obchodě ji nenabízíte a tak bych se rád zeptal na její dostupnost, konkurence ji nabízí, ale já bych radši od Vás:). Druhý a poslední dotaz se týká náhradního zrdcadlového skla do ní - Kód: 3314 - v jakém časovém horizontu byste mi tyto položky dokázali dodat? Předem děkuji za odpovědi, s přáním hezkého dne Krejča.
L.o.$.e.r

Re: Napište mi

Příspěvekod Paintball-Shop.cz » stř 27. led 2010 14:34:00

L.o.$.e.r píše:Dobrý den, v úterý jsem Vám psal mail s dotazem na masku i4, ale nedostalo se mi žádné odpovědi. Dnes jsem si ale všiml, že jste měli minuly měsíc problém s poštou a tak to zkusím jěště tady. Znení mailu a tedy mého dotazu:

Dobrý den, plánuju koupi masky Dye Invision I4, ale rád bych ve verzi olive camo, ve Vašem obchodě ji nenabízíte a tak bych se rád zeptal na její dostupnost, konkurence ji nabízí, ale já bych radši od Vás:). Druhý a poslední dotaz se týká náhradního zrdcadlového skla do ní - Kód: 3314 - v jakém časovém horizontu byste mi tyto položky dokázali dodat? Předem děkuji za odpovědi, s přáním hezkého dne Krejča.

Zdravím, bohužel druhým aspektem našich nynějších problémů s e-maily je spam (nevyžádaná reklama). Díky velmi snadné vyhledatelnosti naší e-mailové adresy na internetu si ji již vyhledalo až příliš internetových robotů a využívají ji na rozesílání spamu. Jelikož množství nevyžádaných e-mailů překračuje několik set denně, zavedli jsme filtry, které kontrolují všechny přijaté e-maily a dělí je na spam a obchodní e-maily. Bohužel v této době postupně nastavujeme podmínky rozeznávání e-mailů filterem a občas některé e-maily jsou rozpoznány jako spam.

Ohledně masky Dye I4 Pro, od začátku února budeme cca 21 dní zaměřeny pouze na vylepšení naší nabídky internetového obchodu, tzn. vyloučení neprodávaných nebo nedostupných položek, vkládání nových položek, doplňení kvalitních fotek u celého sortimentu a pokusíme se o co nejpřesnější popisy všeho zboží. Toto zahrnuje i přídání masky Dye I4 Pro i v camo variantě, kterou tedy kolem poloviny února do nabídky nově zahrneme.

Děkujeme za dotaz a omlouváme se za komplikace s e-maily.
S přáním příjemného dne, Koukola Jaroslav
a Internetový obchod www.Paintball-Shop.cz,

mail to: obchod@paintball-shop.cz
phone to: +420 775 333 451 (od 10:00 do 18:00)
ICQ to: 178-367-420
Paintball-Shop.cz
Administrátor

Zpět na Fórum pro komunikaci s majitelem e-shopu